Inloggad som: ()

Kundanmälan

Välj kö 

När du ställer dig i vår bostadskö
Under kötiden samlar vi in och behandlar dina personuppgifter för att administrera din ansökan/intresseanmälan. Det gör vi för att vi har ett berättigat intresse av att behandla dina personuppgifter. Uppgifterna ligger kvar så länge du står i vår kö. Om du inte önskar stå kvar i kön kan du begära att vi rensar bort och raderar dina uppgifter.

På vår hemsida www.hedemorabostader.se informerar vi om hur vi behandlar personuppgifter. Där finns även uppgifter om dataskyddsombud och kontaktuppgifter.

Registrera dig nedan så kan du sedan logga in och göra intresseanmälningar på lediga objekt. Du kan också skapa din egen sökprofil och få förslag med e-post på objekt som matchar dina önskemål.

Personuppgifter 

Medsökande existerar i databasen och kommer automatiskt att registreras till din ansökan.Medsökandes Personuppgifter 

Medsökande existerar i databasen och kommer automatiskt att registreras till din ansökan.Önskemål 
För att få förslag genererade måste du, förutom att ange dina önskemål här nedan, kryssa i Ja, jag vill ha förslag enligt mina önskemål.
 
 
 
  (min 1)
 
  (min 1)
(alla)
Garpenberg
Hedemora
Långshyttan
Smedby, Dala-Husby
Stjärnsund
Vikmanshyttan
Godkännande 

Genom att jag kryssar för godkännande i denna anmälan och skickar den via internet är jag medveten om att och godkänner att personuppgifterna behandlas för att administrera bostadskön. AB Hedemorabostäder har rätt att ta kreditupplysning och inhämta den information som man anser sig behöva för att kunna bedöma/pröva min ansökan om hyresobjekt. Du har själv möjlighet att via Mina sidor se och vid behov rätta uppgifter. Uppgifterna sparas under den tid du står i vår bostadskö.

Dina rättigheter

Du har rätt att få information om vilka personuppgifter vi hanterar om dig, ett registerutdrag. Du har också rätt att få felaktiga uppgifter rättade. Du har också rätt att kräva att vi begränsar vår behandling av dina personuppgifter om du t.ex. anser att de inte är korrekta. Du har rätt att få dina personuppgifter överförda till annat företag( dataportabilitet). Du har också rätt att klaga på hur vi behandlar dina personuppgifter till oss och till tillsynsmyndigheten, Datainspektionen. Det kan du göra om du tycker att vi inte behandlar dina personuppgifter i enlighet med Dataskyddsförordningen (GDPR). Kontaktuppgifter till dataskyddsombud m.fl. framgår på vår hemsida www.hedemorabostader.se